Anleggmaskiner

Minigravere

Takeuchi TB 210R

Dette er den perfekte maskinen til å grave der det er trangt og lavt. Denne blir så smal og lav at du kan kjøre den inne i en kjeller og den kan leies med forskjellig ekstra utstyr som pigg, etc. I kombinasjon med Kubota sin minidumper som også gjør seg smal er du helt klar for å gyve løs på bytte av kjellergulv på en lett og effektiv måte.

Takeuchi TB216A

Takeuchi TB216 er en liten, men smidig 1,8t minigraver som kan passe til de fleste oppgaver. Denne er lett og bruke selv for de som aldri har brukt gravemaskin før.

Tacheutchi TB216A 1,8t minigraver
Takeuchi TB225

Takeuchi TB225

Takeuchi TB225 er en 2,5t maskin som har god kapasitet i grave arbeidet og god rekkevidde. Med god plass i førerhuset og bra utsikt til plassen en skal grave er dette en behagelig maskin å kjøre. Denne har en del flere funksjoner enn sin lillebror TB 216 og kan da leies med mer variert utstyr.

Takeuchi TB257FR

Takeuchi TB257FR er en 6ton maskin som har god kapasitet i grave arbeidet og god rekkevidde. Med sideforskyvbar bom får du bra utsikt til plassen en skal grave, høy løftehøyde og sving innenfor beltene. Denne har en del fine funksjoner som gjør denne spesiell og behagelig å kjøre.

Spesiell 6 ton graver med sideforskivning bom, høy løft og sving innenfor beltene

Takeuchi TB280FR

Takeuchi TB280FR er en 8ton maskin med spesielle egenskaper og god kapasitet i grave arbeidet. Med sideforskyvnings bommen kan den lettere grave langs vegger. Denne spesielle egenskapen gjør også at den kan løfte høyere og svinge rundt på smale steder. Med god plass i førerhuset og bra utsikt til plassen en skal grave, er dette en behagelig maskin å kjøre. Denne kan da leies med godt utvalg av utstyr.

Takeuchi TB295W

Spesiell 11 ton maskin med spesielle egenskaper og god kapasitet i grave arbeidet. Dette er også en maskin som er sterk når den kjører langs vei og taper mindre hastighet. Med 7 hydraulikk pumper taper en mindre kapasitet i forhold til andre som deler kretser. Dette gjør maskinen behagelig og effektiv å kjøre. Med ekstra ledd på bommen kan den nå lenger, løfte tyngre og høyere.

Minidumpere

Kubota KC70VSL-4

Liten men sterk og smidig selvlastende minidumper som passer til mange bruksområder.

Minidumper med bredbart understell som gir god stabilitet og fremkomst (76-106 cm). Med smal beltebredde passer den inn i kjeller med standard 80-dør.

Kubota minidumper

Vibroplater

Vibroplate

Husquerna LF 80 L

LF 80 L er en rask fremovergående platekompaktor som er ideell for komprimering av tynne til middels tykke lag med granulær jord.