Pakkeløsninger

Vi har et godt utvalg av utstyr som passer for de fleste jobber. For å hjelpe med å sette sammen utstyr for vanlige jobber har vi satt sammen noen pakker som eksempler.

Pakke for kjeller utgraving

For å grave ut av en kjeller hvor det er direkte tilgang utenfra kan en bruke vår minste Takeuchi minigraver på 1t i kombinasjon med minidumperen fra Kubota som kan frakte opp til 700kg pr tur. Dette er en kraftig kombinasjon som får jobben gjort selv der det er trangt og lavt under taket. Der det er hardt eller betong gulv som skal fjernes kan en leie med pigghammer og rippertann. Da kommer en til de fleste steder og kan kjøre ut massene effektivt. Siden Kubota sin minidumper også har selvlaster kan den jobbe uavhengig av pigging og gravearbeidene. Dette gjør at denne kombinasjonen er enda mer effektiv.

I en kjeller er det ofte ikke like lett å lufte ut eller ha godt lys. Det kan være trangt og ikke mye plass til flere stativer med lys. Ved å bruke våre lenker med LED lys på 25m som kan settes sammen til hele 150m så vil en lett få bra lys i alle områder en skal jobbe, både ute og inne. Sammen med Heylo PowerVent 3000 Ventilator og 7m lange fleksible spiralrør vil du ha bra lys og luft der du jobber. Dersom en bruker 2 vifter kan en få til enda mer luft inn eller en som også trekker støv og eksos ut av lokalene.

Kontakt oss om pakkeløsninger